smjestaj vlasic

dr. sakiba imanic travnik

Hotelski smještaj na Vlašiću - Babanovac
hotel pahuljica vlasic

 

Hotel Pahuljica

U sklad planine Vlašić uvrštena je Pahuljica, a to je hotel koji već svojim izgledom pa i poslovnom orijentacijom samo upotpunjuje postojeće vrijednosti planine.

hotel blanka vlasic

 

Hotel Blanca Resort&Spa

Vrhunska udobnost usred netaknute planinske prirode - to je hotel Blanca Resort&Spa. Pregršt dnevnih i večernjih zbivanja očekuje Vas u savršeno dekoriranom i visokokomfornom ambijentu inspiriranim pretapanjem tradicijskih motiva u suvremeni kontekst.

hotel eko-fis vlasic

Eko-Fis Vlašić

Sportsko-rekreativni kompleks EKO-FIS Vlašić udaljen je 1km od Babanovca. Za naše goste Eko-Fis Vlašić otvoren je cijelu godinu. Kompleks je osmišljen tako da ljubitelji prirode imaju razloga doći i zimi i ljeti jer uz ski staze u ponudi su i brojni sportsko - rekreativni sadržaji.

hotel sunce vlasic 

 

Hotel Sunce

Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift sa uređenim ski-stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski-lifta za odrasle. Hotel SUNCE raspolaže sa 38 soba, maksimalnog kapaciteta od 110 ležaja. Sobe su komforno uređene, sa kupatilima (fen, tuš kabina), SAT-TV i telefonom.

hotel vlasic vlasic

 

Hotel Vlašić

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da budete gostom hotela Vlašić. Nudimo udoban smještaj, prijatno osoblje, veliki izbor hrane i pića.

hotel villa-ugar vlasic

 

Hotel Villa Ugar

Hotel Villa Ugar je novosagradeni objekat u planinskom stilu smjesten na 1260m n/v u blizini ski-lifta Babanovac (50m) i centralnog parkiralista (20m). Zbog polozaja i nadmorske visine Villa Ugar predstavlja idealan smjestaj za ljubitelje prirode i sporta bilo u zimskom ili ljetnom periodu. Uz Villa Ugar osjetite sve ljepote planine Vlašić.Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com