smjestaj vlasic

dr. sakiba imanic travnik

Utorak, 16 Veljača 2010 15:18   
Hotel Pahuljica
pahuljica vlasic
Pahuljica je hotel planinskog tipa, na 1235 metara nadmorske visine, udaljen svega 28 kilometara od vezirskog grada, Travnika. Idealan je za kako za ljetni tako i za zimski turizam, za ljubitelje sportskih aktivnosti, sportske profesionalce ali i za one željne odmora u miru i intimnosti planinskih vrleti. U svojoj ponudi hotel ubraja i održavanje seminara, radnih sastanaka, promocija i prezentacija, što je omogućeno modernim dizajnom Pahuljice, njenim konferencijskim salama, i drugim moderno opremljenim salama namijenjim za bilo kakavu radnu aktivnost.
 
Sobe32 luksuzno uređene sobe, konferencijska dvorana, restoran koji svojom ljepotom dominira hotelom, kamin sala i pogled na ski staze, sve to možete pratiti ležerno uživajući pored kamina, ukoliko radije birate odmor a ne avanturu.

Body&soul centar također vam je na raspolaganju. Čarolija opuštajuće atmosfere, koju stvara naše osoblje, idelna muzika, svjetlost podešena da opušta, aromatični mirisi, garant su za nestatak vašeg stresa. Sigurni smo da ćete iz bogatog wellnes programa za opuštanje i rekreaciju izabrati pravi za vas, shodno vašem problemu. Harmonija tijela i duha rezultat su opuštanja u našem Body&soul centru.
 
Zimi skijajte, probajte snow safari, učinite ono što najbolje odgovara vašim željama i zahtjevima i potrebama.

Hotel PAHULJICA
Šišava bb - Babanovac
tel. +387 30 54 00 22
fax. +387 30 54 00 21
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com