smjestaj vlasic

dr. sakiba imanic travnik

Noćni život

Brojne zvijezde i jet set su tokom zimskih dana na Vlašiću radi odmora ali isto tako radi dobrog provoda. Svakog vikenda u diskotekama gostuju razni slavni pjevači i grupe, organizuju se mnoge modne revije i uistinu veliki broj party-a sa house, hip-hop muzikom. Vrhunac dobrog provoda na Vlašiću je za Novu godinu. Za Novu godinu na Vlašiću se nalazi nekoliko hiljada gostiju iz svih krajeva Evrope. Na mnogo mjesta gosti mogu da izaberu ono što njima i odgovara. Na par mijesta je uživo muzika, bilo zabavna ili narodna, na drugim mjestima je party sa DJ-evima i animaterkama.

vlasic 14

Dokaz da je Vlašić pravo mijesto za provod zimskim danima je i veliki broj poznatih osoba koji posjećuju ove događaje. Između ostalog tu su se našli: Rambo Amadeus, Toni Cetinski, Al' Dino sa suprugom, Knock Out, Skroz, Edo Majka, Nenad Marković, Maksim Mrvica sa suprugom, Music talents, voditelj Hazim Begagić i mnogi drugi... mislim da je sasvim dosta da smo stavili samo par imena koji govore da Vlašić posjećuju velika imena.

Potencijal na Vlašiću su vidjele i velike svijetske firme, tačnije velike firme koje proizvode energetska pića, alkoholna pića i firme proizvoda koji se koriste na snijetu pa redovno organizuju prezentacije svojih proizvoda a nakon takvih događaje ćesto se noć završi u disko klubu uz DJ-eve. Tako da svakog vikenda imate veliki izbor onoga što istinski želite gledati i u ćemu želite da uživate. Na Vama je da sada dođete i uvjerite se u ove rijeći i osjetine neku čar noćnog provoda na planini Vlašić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com